Gemeente Wassenaar

TER INZAGE ONTWERP 3E PARTIÃLE HERZIENING BESTEMMINGSPLAN VILLAWIJKEN BESCHERMD GEZICHT

verwante onderwerpen:

Aanvullende voorschriften VillawijkenToelichting ontwerp herziening deel IToelichting ontwerp herziening deel II
Wassenaar, 22-05-2006

Voorts is daarover het vereiste overleg met diverse overheidsinstanties gevoerd. Met inachtneming van de resultaten van de inspraakprocedure en van voornoemd overleg, is het ontwerp van deze herziening vastgesteld door het college van Burgemeester en Wethouders.

Gedurende zes weken, vanaf vrijdag 26 mei a.s. tot en met donderdag 6 juli a.s. ligt voor een ieder het ontwerp 3^e herziening bestemmingsplan Villawijken, beschermd gezicht ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Deze herziening is ook in te zien bij "Verwante onderwerpen". Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor kunt u, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak maken met de heer Mulder van de sectie Ruimte via telefoonnummer: 070-5122235.

Bij de centrale balie van het gemeentekantoor kunt u desgewenst ook een exemplaar van het ontwerp aanschaffen. Dat bestaat uit een kaart, voorschriften en toelichting. Een compleet plan kost ⬠12,50.