Ingezonden persbericht


Persbericht

23 mei 2006

SCC realiseert volledige vervangingsslag machinepark bij Manpower ~ ruim 1.000 werkplekken gemoderniseerd op alle 160 vestigingen van de uitzendorganisatie ~

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, heeft het volledige machinepark van Manpower in Nederland gemigreerd. Op alle 160 vestigingen is het totale bestand aan fat-clients inclusief monitoren, printers en multifunctionals vervangen. Tevens verzorgt SCC op basis van managed services het onderhoud van de werkplekken en bijbehorende netwerkcomponenten. Hiermee is SCC strategisch ICT-partner geworden bij Manpower.

Manpower besloot in 2005 alle werkplekken te vervangen door nieuwe apparatuur. Op basis van onder andere referenties en prijsstelling werd gekozen om voor dit omvangrijke project samen te werken met SCC. Het migratieproject omvatte naast het leveren van de nieuwe hardware het configureren, testen en plaatsen van de fat-clients, printers en multifunctionals en het installeren van software images.

Tevens verzorgde SCC in het kader van het project de selectie, afvoer en verkoop van de oude apparatuur. Het volledige machinepark is geïnventariseerd en centraal verzameld, waarna de apparatuur geschikt is gemaakt voor een tweede leven.

(171 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC
SCC is een belangrijke internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen die leiden tot kostenbesparingen en prestatieverbeteringen gericht op de Europese overheid en het bedrijfsleven. Via een netwerk van eigen vestigingen en business partners voert het bedrijf nationale en internationale projecten uit in meer dan zestig landen. Tot het SCC-klantenbestand behoren onder meer ABN AMRO bank, AON, British Airways, CSC, Danone, France Telecom, ING Group, Leaseplan, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Justitie, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Peugeot, Sodexho en TU Eindhoven. SCC maakt deel uit van SCH (Specialist Computer Holding), de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa met meer dan 6.000 werknemers en een omzet van 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.nl.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Mariekev@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com