Nieuwe online verhuisdienst van start

www.budgetverhuizer.nl biedt verhuisdiensten op maat

TIEL, 20060523 -- Tiel, 23 mei 2006 - www.budgetverhuizer.nl is online gegaan, een volledig online zoek- en boeksysteem voor verhuizers. Voor meer dan 1 miljoen mensen die nu nog geen verhuisbedrijf gebruiken voor hun verhuizing, biedt www.budgetverhuizer.nl een oplossing op maat. Door het invullen van enkele eenvoudige vragen wordt door de unieke verhuiscalculator berekend hoe de consument het voordeligste uit is. De consument kan er ook voor kiezen om gedeeltelijk gebruik te maken van een verhuisbedrijf. Dan worden bijvoorbeeld alléén de grote stukken verhuisd door de regionale budgetverhuizer bij u in de buurt.


Het is ook mogelijk om een verhuiswagen met een ervaren verhuizer te huren en zelf mee te helpen. Budgetverhuizer.nl werkt alleen met Erkende Verhuizers waarmee de kwaliteit gewaarborgd is en de inboedel uiteraard goed verzekerd is.

www.budgetverhuizer.nl is actief in geheel Nederland. In de diverse regio's wordt samengewerkt met lokale Erkende Verhuizers (Stichting Erkende Verhuizers). Voor een aantrekkelijke prijs kan de consument nu gedeeltelijk zelf verhuizen en tegelijkertijd profiteren van de ervaring en kwaliteit van een Erkende Verhuizer.

Over Budgetverhuizer.nl
Budgetverhuizer.nl is de eerste online verhuisorganisatie in Nederland waar de particulier zijn of haar hele verhuizing online kan regelen. Via de website kan een verhuizing besteld worden. Daarbij is het mogelijk om flexibel gebruik te maken van de diensten die een verhuisbedrijf biedt. Budgetverhuizer is opgericht door Ton in ´t Veen., tevens eigenaar en oprichter van A. in `t Veen Verhuizingen en Facility Move B.V.. Voor meer informatie: kijk op de website: www.budgetverhuizer.nl




Ilse Dulk