New Bridges nieuwe Alcatel Application Partner

DORDRECHT, 20060523 -- New Bridges, voice processing engineers uit Dordrecht, maakt sinds kort officieel deel uit van het Alcatel Application Partner Programma (AAPP). Alcatel levert wereldwijd complete communicatieoplossingen aan telecomoperators, dienstenaanbieders en het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij spraak-, data- en videotoepassingen bieden aan hun klanten of hun medewerkers.


Het AAPP programma is opgesteld om applicatieontwikkelaars zoals New Bridges te helpen hun applicaties volledig compatibel te maken met het Alcatel Enterprise Solutions portfolio en deze daardoor op een hoger niveau te brengen. Het voornaamste doel van het programma is applicatieontwikkelaars gemakkelijk toegang te verlenen tot ontwikkelinstrumenten en -diensten van Alcatel. Het geeft hen de mogelijkheid bevindingen te testen en te laten certificeren, zodat ze te allen tijde naadloos werken op het Alcatel portfolio. Bovendien kunnen de ontwikkelaars hun applicaties en oplossingen promoten via de Alcatel businesspartners.

Juist door dit AAPP programma worden Enterprise klanten van Alcatel in staat gesteld te profiteren van de geavanceerde communicatieoplossingen van New Bridges, die speciaal ontworpen zijn voor spraakcentrische en datacentrische netwerken binnen de Enterprise markt. Hierbij valt te denken aan communicatieapplicaties, contact centeroplossingen en Emergency Notification Servers.

"Met Nerve Centre®, onze oplossing voor calamiteiten- en incidentenbeheersing, bieden wij aanvullende notification functionaliteit aan die uitstekend integreert met de Alcatel telefonie platforms," zegt John Duurkoop, Commercieel Directeur bij New Bridges. "Bovendien is Nerve Centre® future-proof; het systeem is bijvoorbeeld al helemaal ingericht voor VoIP".

"Het AAPP programma gaat verder in op onze toewijding om complete, innovatieve oplossingen aan onze klanten aan te bieden. Het helpt onze partners met het ontwikkelen, integreren, testen, uitrollen, beheren en promoten van hun applicaties over het gehele Alcatel portfolio," aldus Paul Spaargaren, Channel Sales Director Alcatel Enterprise Solutions Benelux. "Wij heten New Bridges dan ook van harte welkom en kijken er naar uit in de toekomst nauw met hen samen te werken".


Noot voor redacties:

Over Alcatel
Alcatel levert complete communicatie-oplossingen aan telecomoperators, dienstenaanbieders en het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij spraak-, data- en videotoepassingen bieden aan hun klanten of hun medewerkers. Alcatel gebruikt zijn leidende positie op het gebied van vaste en mobiele breedbandnetwerken, toepassingen en diensten om zijn partners en klanten te helpen bij het uitbouwen van een "user-centric broadband world". Met een omzet van 13,1 miljard Euro en 58.000 werknemers in 2005, is Alcatel actief in meer dan 130 landen. Meer informatie over Alcatel vindt u op het internet : www.alcatel.nl.

Over New Bridges
New Bridges ontwikkelt en levert sinds 1992 applicaties op het snijvlak van automatisering en telecommunicatie, zoals hoogwaardige voicepagingservers, voice-responsesystemen, voicemailsystemen en CTI systeemintegratieprojecten. Zie ook www.newbridges.nl en www.nervecentre.nl.