Ingezonden persbericht


Nieuwe campagne Landschap Noord-Holland

Binnenkort (24 mei) start de campagne van het Landschap-Noord-Holland. Wellicht interessant voor uw lezerspubliek om vooraf een achtergrond-reportage aan de activiteiten van het Landschap Noord-Holland te wijden. Kunt u ons aangeven of daar interesse voor is. Mail naar: info@rjc.nl t.a.v. René Jansen.

BN'ers steunen campagne Landschap Noord-Holland
Stichting Landschap Noord-Holland start op 24 mei een opvallende campagne om meer beschermers te werven en bekendheid te geven aan haar doelstellingen, zoals de bescherming en ontwikkeling van het landschap en de natuur in Noord-Holland. Bekende Noord-Hollanders zoals; Jan des Bouvrie, Job Cohen, Jan Wolkers, Marco Borsato, Jos Brink, Jeroen Krabbé, Tonny Eyk en vele anderen hebben hun medewerking verleend door pakkende uitspraken te doen, die op tuinbordjes worden gedrukt. De beschermers van Landschap Noord-Holland kunnen deze gratis verkrijgen en vervolgens plaatsen in de voortuin, op balkon of achter het raam.

Noord-Hollands landschap op de Dam te Amsterdam
In dat kader wordt op woensdag 24 mei een gedeelte van de Dam te Amsterdam omgetoverd tot een typisch stukje landschap van Noord-Holland (150 m²) met weidehekken, bomen en gras. Bekende Nederlanders onthullen hun eigen spreuken. "Wat een mazzel! Dat mijn mooi Amsterdam in Noord-Holland ligt" van Piet Romer, "De balans van de natuur geeft inspiratie voor creativiteit" van Jan des Bouvrie, "De wind in Noord-Holland waait je kop leeg en schoon" van Marjan Berk.

Datum : woensdag 24 mei 2006
Locatie : Industrieele Groote Club aan de Dam nr. 27 te Amsterdam 12.30 - 13.00 uur : ontvangst met koffie, thee en broodje 13.00 - 14.00 uur : perspresentatie en onthulling buiten op de Dam 14.00 - 15.00 uur : borrel en einde bijeenkomst
Aanmelden bij : info@rjc.nl

Jan des Bouvrie, Piet Romer en Marjan Berk zullen dan samen met andere bekende Nederlanders en prominenten, op een ludieke wijze, de start geven aan de nieuwe campagne (fotomoment). Uw redactie wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en uit eerste hand persoonlijke quotes van bekende Noord-Hollanders te krijgen.

____________________________



Ingezonden persbericht