PERSBERICHT
Amstelveen, 10 mei 2006

MyCom opent deuren aan de Rembrandtweg in Amstelveen

Eindelijk: MyCom nu ook in Amstelveen

Amstelveen krijgt er een winkel bij. Eind mei opent MyCom zijn deuren aan de Rembrandtweg. Daarmee hebben nu ook de Amstelveners eindelijk een computerspeciaalzaak 'om de hoek'.

Zoals Nederland intussen gewend is van MyCom, gaat de opening gepaard met het nodige stuntwerk. Drie dagen lang, woensdag 24 mei, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei, zijn er een groot aantal spectaculaire aanbiedingen, exclusief voor de winkel in Amstelveen.

Dat er behoefte is aan een computerspeciaalzaak in Amstelveen was MyCom al langer duidelijk. Zowel de winkel in Hoofddorp als die in Haarlem en Amsterdam krijgt regelmatig klanten uit Amstelveen over de vloer. Struikelblok tot dusver was het vinden van een geschikt pand. "Toen de makelaar ons attendeerde op de winkel aan de Rembrandtweg, waren we meteen verkocht," zegt Gert Jan Kosters, directeur MyCom Nederland. "Een schitterende straat, met veel winkels van allure en parkeergelegenheid voor de deur. Daar droom je van als ondernemer."

De benaming computerspeciaalzaak is eigenlijk te beperkt voor de complete formule van MyCom. Natuurlijk kan iedereen er terecht voor een moderne pc of losse onderdelen. Maar het aanbod is veel groter. Klanten kunnen ook terecht voor digitale camera's, LCD- en Plasma-televisies, navigatiesystemen, verzekeringen, internetabonnementen en tal van accessoires. En dat alles met een service die je elders niet of nauwelijks vindt. Directeur Kosters: "Wij hebben bijvoorbeeld gemerkt dat mensen het niet altijd even eenvoudig vinden om allerlei apparatuur aan te sluiten en in te stellen. Dan spreekt het wat ons betreft vanzelf dat je die klus van hen overneemt. Dus: desgewenst bezorgen we apparatuur niet alleen, maar installeren we het ook. Service op zo'n hoog niveau wordt zeer op prijs gesteld. Dat merken we aan het groeiend aantal mensen dat de weg naar MyCom weet te vinden."

De leiding over de winkel is in handen van franchisenemers Peter Groenewoud en Richard Alberding, die ook zeer succesvol de scepter zwaaien bij MyCom Hoofddorp.

Over MyCom
MyCom Nederland B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van computers, computeronderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's en meer. MyCom heeft op dit moment achttien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. In december 2005 is MyCom door Elsevier Retail, het AD en Q&A research uitgeroepen tot Beste computerspeciaalzaak van Nederland.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Sabine van Deursen, tel: 023 5628208, sabinevd@monogram.nl