Ingezonden persbericht


Persbericht

24 mei, 2006

Centennial Discovery optimaliseert IT-infrastructuur bij O'Neill Europe ~ O'Neill Europe verwacht forse tijdsbesparing en meer overzicht ~

O'Neill Europe, producent van surf- en snowwear, zet vanaf 19 april Centennial Discovery 2005 in ter optimalisatie van zijn IT-infrastructuur. Discovery is een IT-Asset tracking- en managementoplossing die IT-efficiency optimaliseert en daarnaast alle hardware en software assets binnen de organisatie identificeert.

O'Neill Europe was op zoek naar een oplossing waarmee de organisatie eenvoudig en efficiënt overzicht behoudt over alle hard- en software binnen de organisatie. Centennial Discovery ondersteunt managers bij het beheersen van de IT-infrastructuur door het identificeren en monitoren van alle aanwezige IT-middelen binnen de organisatie. Zo helpt Discovery 2005 O'Neill Europe om te voldoen aan de gedragscodes en strenge softwareregelgeving.

"Aangezien wij op dit moment nog geen gebruik maken van IT-Asset tracking hebben wij ons in het voortraject uitgebreid verdiept in de verschillende mogelijkheden. Uit onze analyse is naar voren gekomen dat Centennial Discovery 2005 voor onze organisatie de beste keuze is. Het feit dat Discovery goed te integreren is binnen onze bestaande IT-infrastructuur speelde hierbij een belangrijke rol", aldus Peter Maljaars, manager van de helpdesk van O'Neill Europe. "Wij verwachten met Discovery 2005 een aanzienlijke tijdsbesparing en een juiste inzage in onze licenties te realiseren."

O'Neill gaat per 1 juli 2006 van start met de implementatie en verwacht dat Discovery 2005 per 31 juli 2006 volledig draait.