Groep Wilders


woensdag, 24 mei 2006

Er moet veel veranderen in Nederland. Vooral natuurlijk lagere belastingen, betere scholen en een immigratiestop.

Groep Wilders/ Partij voor de Vrijheid zet zich daarvoor in. Na de zomer begint het campagneseizoen en in mei zijn er verkiezingen (tenzij het Kabinet eerder valt.) Wilt u Geert Wilders helpen in zijn strijd voor een beter Nederland? Dat kan.

Groep Wilders/ Partij voor de Vrijheid is nu volop bezig met het opzetten van een landelijk vrijwilligersnetwerk.

Daarom zoekt Groep Wilders/ Partij voor de Vrijheid vrijwilligers. Dat zijn mensen die incidenteel willen helpen, bijvoorbeeld met het verspreiden van folders of het plakken van posters. Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich aanmelden vrijwilliger@groepwilders.nl. Vermeldt altijd uw woonplaats.

Daarnaast zoeken wij nog een aantal kieskring-vertegenwoordigers. Per kieskring (daar zijn er negentien van in Nederland) zoeken wij mensen die leiding willen geven aan de vrijwilligers in hun regio. Kandidaten die geïnteresseerd in deze functie vervullen een spilfunctie. Zeker in de periode voor de verkiezingen wordt er veel van hen verwacht. U kunt zich voor deze functie aanmelden via kieskringhoofd@groepwilders.nl.

Dan nog iets over fondsenwerving:

Groep Wilders / Partij voor de Vrijheid krijgt geen subsidie, terwijl partijen als de VVD en SP miljoenen ontvangen. Dat betekent dat GW / PVV helemaal afhankelijk is van donaties. Heeft u ideeën over fondsenwerving bijvoorbeeld omdat u Geert Wilders wilt uitnodigen voor uw businessclub of omdat u zelf iets wilt organiseren? Treedt dan met ons in contact via fondsenwerving@groepwilders.nl.