Ingezonden persbericht


Persuitnodiging Power Unlimited's 150ste nummer: cosplay party

Op 26 mei viert Power Unlimited het historische feit dat het 150ste nummer in de winkels ligt! Tientallen lezers komen verkleed als hun favoriete gamecharacter om 15.00 uur naar gamecafé WZZRD in het centrum van Utrecht om dit feestje te vieren. Hierbij nodigen we je uit om erbij te zijn en verslag te doen van deze happening.

In editie 5 van Power Unlimited (verschenen 21 april) is de oproep geplaatst om als je favoriete gamecharacter verkleed te komen. Er zijn honderden enthousiaste reacties naar de redactie verstuurd. En wij verwachten dan ook een groot aantal look-a-likes in het centrum van Utrecht. Editie 6, het nummer waar het om gaat, verschijnt ook precies op 26 mei.

Cosplay party's zijn vooral in Japan een succes. In Nederland zet Power Unlimited de trend op 26 mei. Op het feest dat bij gamecafé WZZRD aan de gracht gehouden zal worden is uiteraard de redactie aanwezig en Skate the Great als presentator. De drie best verklede cosplayers winnen een mooie prijs.

Kom vrijdag 26 mei om 15.00 uur naar Utrecht om verslag te doen van dit hilarische moment! En ontvang persoonlijk van de redactie, vers van de pers, hét 150ste nummer van Power Unlimited.

Vrijdag 26 mei 2006, 15:00 uur

Gamecafé WZZRD
Vismarkt 21
3511 KS Utrecht
www.wzzrd.nl

Parkeren kan het beste bij parkeergarage Springweg.

Wil je laten weten of je komt? Stuur een e-mail naar: marketingpc.algemeen@bp.vnu.com Over Power Unlimited

Met een betaalde oplage van 51.000 exemplaren (HOI), een bereik van 237.000 personen (NOM) en een website www.powerunlimited.nl met maandelijks 195.000 unieke bezoekers (Webtrends) is Power Unlimited al 13 jaar het grootste gamesmagazine van de Benelux. Power Unlimited is onderdeel van VNU Business Publications BV.