Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

landelijke finales van de eerste en tweede divisie turnen dames

In het kader van haar 110-jarig bestaan organiseert SV Bato-Haarlem, in samenwerking met de KNGU, op zaterdag 27 mei a.s. de landelijke finales van de eerste en tweede divisie turnen dames Op zondag 28 mei vinden de halve finales van de eredivisie plaats. De top van het Nederlandse vrouwenturnen zal dan acte de presance geven. Tevens worden op zondag de Nederlandse kampioenschappen voor teams gehouden.

Per definitie zijn turnsters uit Noord-Holland sterk vertegenwoordigd op deze finales. Namen zijn pas na het weekeinde van 13 en 14 mei bekend, maar er kan vanuit worden gegaan dat turnsters van K&V Opmeer, Mauritius Volendam en Bato-Haarlem tot de medaillekandidaten behoren.

Op zaterdag 27 mei beginnen de wedstrijden om 9.00 uur 's ochtends en eindigen rond 20.00 uur. Op zondag 28 mei starten de wedstrijden om 10 uur.

Wij stellen het zeer op prijs als u aandacht aan dit evenement wilt besteden. Voor meer informatie kunt u terecht bij ondergetekende of de website van de KNGU afdeling damesturnen www.turnendames.nl/ (bij evenementen) of bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet namens SV Bato-Haarlem

Freek Guit

Telnr. 023 5361420

020 3421691 (kantooruren)
freekguit@zonnet.nl
f.guit@fidis.nl (kantooruren)


---- --