Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Feestweekeinde in Kabouterland

EXLOO - De kabouters in Kabouterland vieren het weekeinde van 27 en 28 mei het lentefeest. Het feest wordt opgeluisterd met tal van activiteiten.

Hans de Kabouter ontvangt alle kleine en grote bezoekers om samen met hen broodjes te bakken. Maar dat is nog lang niet alles. Ook zijn Arjan de ballon- en goochelkabouter en Maarten de Meulder de kaboutervader van Paulus de Boskabouter aanwezig. De laatste laat de originele Paulus de Boskabouterfilmpjes zien.

De lente heeft trouwens ook gevolgen voor de populatie in Kabouterland. Pas geleden zijn acht stinkdiertjes geboren. In het kabouterweekeinde in Kabouterland zijn ook tal van activiteiten. Zo prepareert Loek Dekkers een slang en in de overdekte activiteitenruimte mogen kinderen vogeltjes maken en 'laten vliegen' en er is een kaboutertuinboekje met heuse kaboutertuintips van Wouter de kabouter. De dierverzorgers beantwoorden bovendien alle vragen.

Kabouterland is het feestweekeinde gewoon geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De activiteitenruimte van 10.30 tot 16.30 uur.

Kabouterland is te vinden in Exloo aan de Zuiderhoofdstraat 11.



Ingezonden persbericht