KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

23-3-2006

MAX FUN 25 ONE DESIGN WEEKEND 27 & 28 mei 2006

Wie: De Max Fun 25 Class Association organiseert in samenwerking met Max Fun Boats BV en het Zeilvaardigheidscentrum Nederland van Team Heiner een eenheidsklasseweekend.

Wat: Eenheidsklasseweekend in twee delen. Op zaterdag een workshop ONE DESIGN SAILING voor wedstrijdzeilers die meer willen weten over de theorie en praktijk van eenheidsklasse zeilen en willen uitproberen hoe een MaxFun 25 zeilt. Op zondag een intensieve wedstrijdtraining voor Max Fun 25 eigenaren en hun bemanning.

Waar: Zeilvaardigheidscentrum Nederland, Jachthaven Lelystad-Haven, Oostvaardersdijk 59c Lelystad Tel:0320-260324.

Waarom: Evenement om (potentiële) wedstrijdzeilers te laten
kennismaken met het eenheidsklasse zeilen. Eenheidsklasse zeilen is iets anders dan wedstrijdzeilen via een handicapformule. Het vereist andere technieken en tactieken. De organisatoren willen het
eenheidsklasse zeilen in Nederland bevorderen en kennis op dit gebied delen. Bovendien willen ze alle zeilers in de gelegenheid stellen kennis te maken met de MaxFun 25.

Wanneer: 27 en 28 mei 2006

Hoe: Een unieke kans voor alle wedstrijdzeilliefhebbers. Tijdens de workshop ONE DESIGN SAILING die plaatsvindt op zaterdag 27 mei maken zeilers kennis met de verschillende interessante aspecten van het eenheidsklasse zeilen. De professionele trainers van het
Zeilvaardigheidscentrum Nederland en ervaren Max Fun 25 zeilers laten wedstrijdzeilers via theorieopdrachten inzicht krijgen in hoe je binnen een vloot identieke boten vooraan kunt komen te liggen. De deelnemers gaan vervolgens onder leiding van ervaren MaxFun 25 zeilers het water op om de theorie in praktijk te brengen. De zondag in datzelfde weekend wordt gebruikt als trainingsdag voor huidige Max Fun 25 eigenaren en hun bemanning. Kosten van de workshop zijn 25,00 per deelnemer. Deelname geschiedt uitsluitend na aanmelding via een inschrijfformulier. Neem voor meer informatie en aanvraag van een inschrijfformulier contact op met de Max Fun 25 class association: 06 51 61 24 90 Olaf of Marjolein 06 46 39 27 60 surf naar onderstaand internet adres.

Internetadres: www.maxfun25.com