Ingezonden persbericht


SPECTACULAIRE SIDE-EVENTS OP TERBORG TOERNOOI

Tijdens het Terborg Toernooi (vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2006) zijn er behalve acht deelnemende topploegen aan het toernooi ook verschillende side-events voor de jeugdige toeschouwers.

Zo is er een 'Obstakelbaan' van ruim 13 meter met vijf hindernissen en een 'Supa Slide' van 12 meter. Deze 'Supa Slide' is een combinatie van een klim- en glijbaan. Voor de allerkleinsten is er ook een spectaculair springkussen.

Voor de jeugdige voetballers onder de toeschouwers wordt er een zogeheten 'pannaveld' gebouwd op Sportcomplex De Paasberg. Deze attractie wordt ter beschikking gesteld door Coca Cola. In het 'pannaveld' kunnen voetballers hun mooiste en beste voetbaltrucjes laten zien.

Autobedrijf Citroën Ruesink zal een Citroën beschikbaar stellen met een afgezaagd dak. Toeschouwers van het Terborg Toernooi kunnen vanaf 50 meter proberen de bal in één keer in de auto te schieten. De winnaar krijgt een reis (weekend) voor twee personen naar Barcelona aangeboden.

Het Terborg wordt vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei gehouden op de velden van Sportcomplex De Paasberg in Terborg.

Het volledige deelnemersveld van het Terborg Toernooi:


. Ajax

. Feyenoord

. PSV

. Tottenham Hotspur (Engeland)

. Boca Juniors (Argentinië)

. Hertha BSC (Duitsland)

. Atletico Mineiro (Brazilië)

. Jomo Cosmos (Zuid-Afrika)

KIJK OOK OP: WWW.TERBORGTOERNOOI.NL

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met:

Vidal Horjus
Manager PR en Communicatie Terborg Toernooi

Tel: (06) 50 28 43 00


---- --