Politie Zeeland


---


W-2126-2006 Vlissinger krijgt glaswerk in gezicht
Vrijdag tussen 00.30 en 03.00 uur werd in een horecabedrijf op het Bellamypark in Vlissingen met glaswerk gegooid.
Hierbij werd een 23-jarige Vlissinger, die nergens iets mee te maken had, door het glaswerk geraakt aan zijn hoofd. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De zaak is bij de politie in onderzoek.

Z-2127-2006 Mishandeling
Tijdens een opstootje in een horecabedrijf in de Nieuwstraat in Terneuzen, werd zaterdag omstreeks 02.15 uur, een 24-jarige Terneuzense medewerker met een scherp voorwerp in zijn pols gestoken.
Hij haalde samen met andere medewerkers de betrokkenen uit elkaar, toen hij door een van dezen in zijn pols werd gestoken. Hij heeft zich laten behandelen bij de huisartsenpost en deed aangifte van mishandeling. De politie onderzoekt de zaak.

O-2128-2006 Diefstal vlaggen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden in de Pijntorenstraat in Goes twee laggen uit hun houder gestolen.
Het betreffen twee provinciale vlaggen, hun waarde is niet bekend.

O-2129-2006 Auto te water
Zaterdag omstreeks 03.40 uur raakte op de Oosbermweg in Kortgene een personenauto met daarin vijf personen door nog onbekende oorzaak te water.
De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Gouda en vier inzittenden, jongens van 16, 17, 18 en 19 jaar, afkomstig uit Haarlem, Leidschendam en Dordrecht, konden zelf uit de auto komen. Voor zover bekend raakte niemand gewond, de auto raakte beschadigd.

Z-2130-2006 Diefstal uit auto
In de Veerstraat in Nieuw Namen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een jas ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.

O-2131-2006 Dodelijk ongeluk op de N59
Zaterdag om 10.09 uur vond op de N59 bij Bruinisse een frontale aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto. Bij de aanrijding kwamen twee personen, de bestuurder van de personenauto en een passagiere, een meisje, om het leven.
De vrachtauto, bestuurd door een 52-jarige man uit Den Bommel, reed in de richting van Rotterdam, de personenauto reed in de richting van Zierikzee. Over de bestuurder van de personenauto en het meisje, die beiden op slag dood waren, zijn verder nog geen gegevens bekend. De twee auto's werden bij de aanrijding geheel vernield. De N59 is tot 14.15 uur afgesloten geweest.
(

Politie Zeeland