2e persbericht van zaterdag 27 mei 2006

Eindhoven, 27-05-2006

Eindhoven: Dronken automobilist veroorzaakt verkeersongeval

Een 44-jarige man uit Goirle heeft zaterdag rond 2.40 uur een verkeersongeval veroorzaakt op de Insulindelaan. De bestuurder van de auto kwam door onbekende oorzaak in de linkerberm en raakte een betonnen geleider. Daarna raakte de auto nog enkele verkeerspalen en ging tollen. De politie constateerde bij de bestuurder alcoholgebruik. Bij hem werd een promillage van 1,00 vastgesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Maarheeze: Kast met wapens gestolen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij een woning aan de Stationsstraat in Maarheeze. De daders hebben een wapenkast buit gemaakt met daarin een klein kaliber geweer en een pistool.

Waalre: Lading uit vrachtwagens gestolen

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben dieven uit vijf vrachtautos op een afgesloten bedrijfsterrein aan de Willibrorduslaan in Waalre lading gestolen. Er zijn een onbekende hoeveelheid dozen met droogmolens, koektrommels en prullenbakken gestolen. Een deel van de buit die de dieven mogelijk niet meer hebben kunnen vervoeren werd aangetroffen in de berm naast een fietspad van de Ansbalduslaan.

Helmond: Inbraak in woning

In de loop van vrijdagavond en vrijdagnacht is ingebroken in een woning aan de Jan van Goyenlaan in Helmond. De inbrekers demonteerden een rolluik en braken een tuindeur open. De bewoners missen onder meer een LCD televisie, bankpasjes en geld.

Geldrop: Computermonitor gestolen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Nuenenseweg in Geldrop. De inbreker brak een hek open en vernielde een ruit. Er is een TFT computermonitor gestolen.

Mierlo: Parfum gestolen

Zaterdag rond 3.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Margrietstraat in Mierlo. De inbrekers forceerden de voordeur van de winkel en hebben een nog onbekende hoeveelheid parfum gestolen.