Politie Zeeland


---


W-2132-2006 Bedreiging in Vlissingen
Tussen vrijdag 23.00 en zaterdag 00.30 uur werd een 28-jarige Vlissinger in zijn woning in de Johan Melchior Kemperstraat door twee bekenden met een op een vuurwapen gelijkend wapen bedreigd.
De twee eisten geld van hem. De Vlissinger kon, door het gebruiken van een uitvlucht, zijn woning verlaten en de politie waarschuwen. Deze was vlug ter plaatse en kon de twee mannen aanhouden. Het betreffen een 23-jarige man uit Halsteren; hij werd om 01.10 uur bij zijn auto in de Johan Melchior Kemperstraat aangehouden. In zijn auto werd een dergelijk wapen aangetroffen. De tweede man, een 20-jarige inwoner van Bergen op Zoom werd om 02.20 uur op de Paauwenburgweg aangehouden. Zij zijn overgebracht naar Torentijd en de politie heeft de zaak in onderzoek.

W-2133-2006 Mishandeling in Vlissingen
Vrijdagavond werd een 52-jarige Vlissinger in zijn woning in Bossenburg door een bekende met een mes bedreigd en mishandeld.
De man zag kans zijn woning te verlaten en de politie te waarschuwen. De verdachte, een 23-jarige Vlissinger, werd om 05.10 uur gewond in de woning in Bossenburg aangetroffen en aangehouden. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Er wordt nog onderzocht of de man de verwonding zelf heeft aangebracht. De politie heeft de zaak, die in de relationele sfeer ligt, in behandeling.


---- --