Ton Pret en Double O Roos veroveren Bos en Burchtfair in Oostvoorne

Twee stijlen, één schilderij

OOSTVOORNE, 20060517 -- Op 27 mei 2006 vind er een bijzondere gebeurtenis plaats tijdens de Bos en Burchtfair in Oostvoorne. De bekende kunstenaars Double o Roos en Ton Pret, zullen tijdens de Bos en Burchtfair, life een schilderij gaan produceren. Hierin zullen hun verschillende stijlen worden samengesmolten tot één geheel. Dit een bijzondere aangelegenheid. Daar kunt u getuige van zijn. In een romantische setting zullen zij zich uitleven met behulp van enkel wat kwasten, verf en talent. Inspiratie te over in deze omgeving. Het thema is natuur, een gegeven waar ze dankbaar gebruik van zullen maken.


De volledig autodidactische Ton Pret heeft inmiddels zijn voetsporen achtergelaten in de kunstwereld. Die hebben diepe indruk gemaakt. Ton Pret heeft vele prijzen gewonnen en zijn verkopen van schilderijen aan bekende Nederlanders (Geert Jan Jansen en Cyndi Pielstroom) zijn een feit.

De multi media Kunstenares Double O Roos heeft na het verlaten van de Willem de Kooning Academy in Rotterdam het ruime sop gekozen. Zo heeft ze indrukwekkende exposities op haar naam staan waaronder de Kunsthal zich mag scharen. Ook een short film productie heeft tijdens het Internationale Film Festival in 2003 meegedraaid.

Kortom, het is een bijzonder stel dat zich blijft focussen op vernieuwing en het exploiteren van hun talenten. Een bijzondere mengeling van een typerende Cobra stijl die harmonieus samensmelt met een realistische voorgrond.

Bezoek www.bosenburchtfair.nl/ voor uitgebreide informatie over het programma.

Bezoek de sites van de kunstenaars:
www.tonpret.nl
www.doubleoroos.com