GSH voetbalt voor Stichting KiKa

ROTTERDAM, 20060630 -- Op 27 mei jongstleden deed GSH mee aan het Minibedrijventoernooi, een voetbaltoernooi dat zich jaarlijks inzet voor een goed doel. Dit jaar werd er gevoetbald voor Stichting KiKa. Naast GSH hebben 13 andere bedrijven deelgenomen aan dit voetbaltoernooi en een bedrag gedoneerd. Ook bedrijven die niet aan dit sportieve evenement hebben meegedaan, hebben een vrijwillige donatie gedaan. Tijdens de barbecue, ter afsluiting van de dag, werd bekend gemaakt dat er een bedrag van ¤ 3.500 is ingezameld voor Stichting KiKa.


Het Minibedrijventoernooi is een initiatief van Frank Bosch, Managing Director van GSH Europe. Sinds 2003 organiseert hij samen met Koos de Lange dit voetbaltoernooi. Elk jaar wordt er een goed doel gekozen dat iets voor kinderen betekent en wordt er op een sportieve manier geld ingezameld voor dit goede doel. "Ik voetbal zelf en het leek me leuk om eens met mijn eigen sport geld in te zamelen voor een goed doel. Dat is aardig gelukt, het is inmiddels een zeer succesvol jaarlijks terugkerende inzamelingsactie geworden. Elk jaar krijgen we het voor elkaar steeds meer geld in te zamelen en doen er steeds meer bedrijven mee aan dit voetbaltoernooi," aldus Frank Bosch. Het toernooi wordt elk jaar gehouden bij zijn voetbalclub V.V. Alblasserdam.

Inge de Bruin, ambassadrice van Stichting KiKa, reageert: "We willen Frank Bosch, Koos de Lange en alle bedrijven en vrijwilligers graag hartelijk danken voor de fantastische donatie aan het werk van Stichting KiKa. We zijn daar natuurlijk heel erg blij mee, omdat iedere bijdrage ons doel dichterbij brengt: kinderen met kanker in recordtempo sneller laten genezen. Nogmaals, geweldig bedankt!" Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen voor kinderkankercentra in Nederland voor onderzoek, waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Meer informatie over KiKa is te vinden op www.kika.nl.