Travel Unie International Nederland N.V.

kras stervakanties biedt exclusief toppers in concert

Ammerzoden, donderdag 2 maart - Op 28 mei 2006 vindt in de Amsterdam ArenA in samenwerking met KRAS SterVakanties een speciaal concert plaats in de reeks 'Toppers in Concert' met René Froger, Gerard Joling en Gordon. Iedereen die in de periode 6 tot en met 19 maart 2006 via www.kras.nl een reis boekt, maakt kans op één van de 1000 gratis concertkaarten voor 'Toppers in Concert'. Wie niet tot deze gelukkigen behoort, kan een speciaal busarrangement boeken, met keuze uit maar liefst 179 opstapplaatsen door heel Nederland. Tijdens het concert worden onder alle concertgangers bovendien 100 stedentrips van KRAS Stervakanties verloot.

Speciale gastoptredens
Op 28 mei zal de ArenA geheel in KRAS-stijl omgetoverd worden.Evenals vorig jaar combineren Gerard, René en Gordon tijdens hun concert op onnavolgbare wijze de allergrootste nationale en internationale meezingers met een weergaloos showspektakel van internationale allure! Het spraakmakende en hilarische trio wordt terzijde gestaan door een speciaal samengesteld orkest, backing vocals, showdancers en talloze effecten. Inmiddels zijn de eerste gastoptredens bekend! Zo zal de voormalige hitformatie LUV' haar comeback beleven tijdens de 'Toppers concerten' en kan massaal meegedanst worden op de muziek van niemand minder dan Boney M. Verder hebben de Toppers nog een aantal extra regelrechte knallers op het verlanglijstje staan, maar wie of wat wordt nog even geheim gehouden...

Kaarten bestellen
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via 0900-9000 8000 (45cpm). Ook via de website www.toppersinconcert.nl of bij een van de 1000 TicketBox verkooppunten in heel Nederland kunnen tickets besteld worden, echter niét via KRAS Stervakanties.