Gemeente Enschede

Ledeboerpark als Open Podium

dinsdag 04-04-2006

Oproep:

Op zondag 28 mei, op de Dag van het Park, verandert het Ledeboerpark in een Open Podium met als hoofdthema: "Cultuur".

Wie meldt zich aan voor een optreden in het Ledeboerpark op de Dag van het Park? De afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede zoekt amateurs (muzikanten, zangers, kleinkunstenaars, levende standbeelden, straattheater, amateurtoneel enz. enz.) die op zondag 28 mei hun kunsten willen tonen in het Ledeboerpark te Enschede.

Groot spektakel

Op de jaarlijks terugkerende Nationale Dag van het Park op zondag 28 mei, georganiseerd door de ANWB, staat dit jaar het Ledeboerpark centraal. Daarom organiseert de afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede in het Ledeboerpark een "Open Podium" op het gebied van zang, dans, muziek en theater. Om er een gevarieerd en sfeervol gebeuren van te maken heeft de afdeling NatuurEducatie gekozen voor het thema "Cultuur" in al zijn vormen en varianten, om hiermee een breed publiek op deze dag naar het park toe te trekken.

Van 15.00 - 20.00 uur zal het fraaie park aan de rand van Enschede bruisen van muziek en spektakel; dus komt dat zien!

Open podium

Iedereen die interesse heeft om zijn kunsten aan het publiek te tonen kan zich aanmelden voor deze spetterende dag vol kunsten en theateracts; zowel cultureel als multicultureel. De enige voorwaarden zijn dat het in de open lucht moet kunnen plaatsvinden en dat er geen versterkte muziek mag klinken in verband met geluidsoverlast. Dit is de kans voor iedereen die naar buiten wil treden met zijn/ haar kunnen of kunsten! De afdeling NatuurEducatie zorgt voor podiumruimte en de optredende artiest mag voor het publiek "de pet laten rondgaan" voor een bijdrage. Ook aanwezig op deze dag zijn een karavaan met vertellers, multiculturele kookactiviteiten, zorgboerderij De Viermarken met biologische waren en kookactiviteiten en de Bijenvereniging met activiteiten rond bijen en een pannenkoekenkraam.

Aanmelding en meer informatie

Iedereen die wil meedoen aan een kleurrijke invulling van de Dag van het Park in het Ledeboerpark te Enschede kan zich aanmelden bij de afdeling NatuurEducatie van de gemeente Enschede. Vraag naar Mariette de Groot of naar Benno Buursink, tel. 053-4351825 en meld je snel aan voor deelname!

Open 3 apr Dag van het park Enschede poster in nieuw window 3 apr Dag van het park Enschede poster

---