Gemeente Enschede

Hapjes uit alle culturen zijn welkom!

donderdag 06-04-2006

Op de Nationale Dag van het Park, op zondag 28 mei, is er in het Ledeboerpark in Enschede een Open Podium met als hoofdthema: "Cultuur".NatuurEducatie van de gemeente Enschede zoekt voor deze dag mensen die zelfgemaakte hapjes en gerechten uit andere landen willen bereiden of verkopen in een kraampje in het Ledeboerpark.

Hapjes uit alle culturen
Op de jaarlijks terugkerende Nationale Dag van het Park op zondag 28 mei staat dit jaar het fraaie Ledeboerpark centraal. Daarom organiseert NatuurEducatie van de gemeente Enschede in het Ledeboerpark een "Open Podium" op het gebied van zang, dans, muziek en theater. Om er een gevarieerd gebeuren van te maken zoekt NatuurEducatie in het kader van het gekozen thema "Cultuur" enthousiaste mensen die kookkunsten uit allerlei verschillende culturen willen demonstreren en verkopen. Van 15.00 - 20.00 uur zal het park aan de rand van Enschede bruisen van activiteit, zodat er vele hongerige bezoekers moeten worden gevoed!

Aanmelding en meer informatie
Iedereen die wil meedoen aan een kleurrijke catering op de Dag van het Park in het Ledeboerpark te Enschede kan zich aanmelden bij NatuurEducatie van de gemeente Enschede. Vraag naar Mariette de Groot of naar Benno Buursink, tel. 053-4351825 en meld je snel aan voor deelname!


---