ontmoeting migranten met een handicap bij Assadaaka

"In eigen woorden"

Vriendschappelijke ontmoeting op 28 mei van migranten met een handicap of chronische ziekte en hun verwanten bij Assadaaka.

Op zondagmiddag 28 mei 2006 vindt in Amsterdam een vriendschappelijk ontmoeting plaats van migranten met een handicap en/of chronische ziekte en hun verwanten. Deze middag wordt georganiseerd door het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform, MEE Amstel en Zaan en de Multiculturele Vriendschapsvereniging Assadaaka.

Met het doel om de bestaanskwaliteit van Migranten met een handicap en/of chronische ziekte te verbeteren heeft een kleine groep migranten zich met steun van het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform verenigd in een werkgroep, die projecten en activiteiten voor deze groep organiseert.

Het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is dat mensen met een handicap of chronische ziekte uit diverse culturen elkaar ontmoeten en ervaringen en ideeën uitwisselen Natuurlijk willen we ook over de toekomst praten, over belangenbehartiging, zelforganisatie en het organiseren van projecten. Tijdens deze bijeenkomst willen we discussie en amusement integreren via een nader bekend te maken dagvullende activiteit. Zie onze websites voor nadere informatie.

Samenwerking
De werkgroep is een initiatief van het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform en werkt samen met MEE Amstel en Zaan en de Multiculturele Vriendschapsvereniging Assadaaka.

Info
Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij:
Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform
Contactpersoon Arthur Vreede
Tel.: 020 5777977 of 020 5216377
E-mail: a.vreede@apcp.nl post@apcp.nl
Quellijnstraat 89
1072 ZA Amsterdam2

Meer informatie komt binnenkort beschikbaar via www.apcp.nl , www.assadaaka.tk en www.meeaz.nl

Komt allen !!!
Zondag 28 mei 2006 om 13.00 uur naar buurthuis de Meevaart - Balistraat 48 a in het stadsdeel Zeeburg. Van 13.00 tot 18.00 uur

---- --