KNWV

Nieuwsbericht Surfen

23-5-2006

Ga ook surfen en maak kans op fantastische prijzen!

Windsurfen, een funsport die izich ontwikkeld heeft tot een volwassen sport met een nieuwe generatie surfplanken en surfzeilen die de sport toegankelijker maken voor zowel de beginnende als de gevorderde windsurfer. In samenwerking met het Watersportverbond organiseert windsurfvereniging Almere Centraal op 28 mei een Windsurf Opstapdag.

Of je heel vroeger al wel eens hebt gesurft maar er ooit mee bent gestopt, of dat je nog nooit op een surfplank hebt gestaan, het maakt niet uit! Kom gewoon eens kennismaken met het windsurfen, het
windsurfmateriaal van nu en de windsurfvereniging.

Samen met het Watersportverbond organiseert Windsurfvereniging Almere Centraal een kennismakingsdag voor het windsurfen op 28 mei. De ideale dag waar iedereen die eens wil kennismaken met de fantastische windsurfsport, bij de Windsurfvereniging Almere Centraal van harte welkom is.

Als je het windsurfen toch al eens wilde proberen, is dit
waarschijnlijk wel de mooiste gelegenheid. Als je deelneemt, kun je van allerlei fantastische prijzen winnen... waaronder een complete Starboard/Gaastra Surfset, Neil Pryde trapezes en shorties! Kijk voor meer informatie op onderstaande site.

Internetadres: www.ikwilsurfen.nl