Ingezonden persbericht


persbericht

Top deejay goes suriname

Hotel torarica paramaribo decor van afterparty dj jean

Paramaribo, 24 mei 2006 - DJ Jean, één van 's werelds meest toonaangevende deejays, reist naar Suriname af om op zondag 28 mei in de Anthony Nesty Sporthal in Paramaribo te draaien tijdens de 'Enjoy Your Life Party'. Drie dagen later, op woensdag 31 mei, biedt de pier van het luxe Hotel Torarica & Casino podium aan de afterparty van de populaire House DJ. Enjoy Your Life met DJ Jean
De internationaal bekende DJ Jean scoorde grote hits met onder meer 'Let yourself go', 'The Launch' en 'Love Come Home'. Sinds 2002 heeft de topdeejay zijn eigen programma bij radio 538 op de vrijdagavond. Hij draaide zijn platen in meer dan 20 landen over de hele wereld in clubs en op festivals. DJ Jean is één met zijn publiek, een feestbeest in hart en nieren en altijd te vinden onder zijn fans na de show. De 'Enjoy Your Life Party' (EYL) vindt plaats op zondag 28 mei, vanaf 19.00 uur in de Anthony Nesty Sporthal in Paramaribo. Het luxe viersterren Hotel Torarica kondigt met trots de afterparty aan van DJ Jean op de pier van haar hotel. Kaarten hiervoor zijn verkrijbaar aan de poort van de pier, en kom gekleed in het wit, anders kom je er niet in!

Verkoop tickets
Kaarten voor het optreden in de Anthony Nesty Sporthal zijn verkrijgbaar via I.M.B. Productions en te bestellen via hun website www.imbprod.com. De prijzen variëren van SRD 30,- voor normale kaarten tot SRD 100,- voor Very Vipkaarten die de beste plaatsen en een fles champagne garanderen. Tijdens het feest op zondag 28 mei maakt de organisatie bekend waar de kaarten voor de afterparty op de pier van Hotel Torarica te verkrijgen zijn.



Ingezonden persbericht