Gemeente Arnhem

Zondag 28 mei Dag van het Park in Westerveld (23-05-2006) Zondag 28 mei viert Arnhem haar eerste Dag van het Park in park Westerveld.
Van 11.00 tot 17.00 uur zijn er volop leuke dingen te beleven voor jong en oud: Motorzaagkunst, Klimmen als een treeworker, de lucht in met een hoogwerker, Informatiemarkt, Baggerschoonheid, Nordic Walking, demonstratie Trekpaarden, Indianendorp, leren vissen (visgerei aanwezig), Sagenverteller, Kinderboerderij, Peuren in de Poel, Geheimen van Westerveld, Wagenrit en nog veel meer.

Voor de vroege vogels start om 07.00 uur een wandeltocht van het IVN. Surf voor het volledige programma naar www.arnhem.nl /evenementen. Om 12.00 uur opent burgemeester Pauline Krikke de dag. Om 14.00 uur start de nieuwe Arnhemse Dijkenroute, een interessante fietstocht van ruim
1,5 uur.

De gemeente wil met deze dag de recreatieve mogelijkheden van de parken extra onder de aandacht brengen. Steeds meer mensen zoeken een alternatief voor de dure pretparken of plaatsen waar de picknickmand niet welkom is. In de parken is iedereen welkom, met of zonder picknickmand. Er is voldoende te doen; lekker luieren, beetje wandelen, sport en spel op de weiden, spelen We nodigen alle Arnhemmers uit om zondag naar park Westerveld te komen. Gezelligheid gegarandeerd!

Meer informatie