Gemeente Weert

6 februari 2006

Aanmelding nog mogelijk

OP 28 MEI OPNIEUW DAG VAN HET PARK IN WEERT

De gemeente Weert organiseert op zondag 28 mei voor de tweede keer de Dag van het Park. De Dag van het Park is een landelijke dag die wordt georganiseerd door de ANWB in samenwerking met een aantal gemeenten in Nederland om het gebruik en de waardering van het groen in de leefomgeving te promoten.

De Dag van het Park wordt in Weert georganiseerd in samenwerking met Weerter verenigingen en organisaties. Er zijn al enkele deelnemers aangemeld, maar het is nog mogelijk verenigingen of organisaties in te schrijven.

De verenigingen zorgen voor invulling van de Dag van het Park door middel van workshops, informatiestands, optredens en sportieve en ludieke activiteiten.

De Dag van het Park wordt gehouden op verschillende locaties, zoals het Stadspark, wijkpark Molenakker, Lamershof en St. Teuniskapel. Deze locaties worden verbonden door middel van een fietstocht voor iedereen!

Aanmelding

De gemeente heeft al verschillende reacties binnen van (sport-)verenigingen of organisaties die graag een activiteit willen organiseren. Hebt u interesse om met uw vereniging of organisatie deel te nemen aan deze dag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met dhr. W. op ´t Roodt of mw. A. Heldens van de gemeente, tel. (0495) 575 325 of per mail: w.ophet.roodt@weert.nl - a.heldens@weert.nl.

2006.024 FS


---- --