"In eigen woorden"

Vriendschappelijke ontmoeting van migranten met een handicap of chronische ziekte en hun verwanten bij Assadaaka.

Op zondagmiddag 28 mei 2006 vindt in Amsterdam een vriendschappelijk ontmoeting plaats van migranten met een handicap en/of chronische ziekte en hun verwanten. Deze middag wordt georganiseerd door het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform, MEE Amstel en Zaan en de Multiculturele Vriendschapsvereniging Assadaaka.

Een kleine groep migranten heeft zich met steun van het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform verenigd in de werkgroep Migranten met een handicap en/of chronische ziekte. Het doel is om de bestaanskwaliteit en het welbevinden van migranten met een handicap of chronische ziekte te verbeteren. Hiervoor organiseren wij projecten en activiteiten waarbij elkaar ontmoeten centraal staat.

Het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is dat mensen met een handicap of chronische ziekte uit diverse culturen elkaar ontmoeten. We willen discussie en amusement integreren via een nader bekend te maken dagvullende activiteit. Natuurlijk willen we ook over de toekomst praten, over belangenbehartiging en het organiseren van projecten, over uitbreiding van de werkgroep en het opstellen van een actieplan.

Samenwerking
De werkgroep is een initiatief van het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform en werkt samen met MEE Amstel en Zaan en de Multiculturele Vriendschapsvereniging Assadaaka.

Info
Arthur Vreede
Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform
Quellijnstraat 89
1072 ZA Amsterdam
Tel.: 020 5777977
E-mail: a.vreede@apcp.nl

Meer informatie komt binnenkort beschikbaar via www.apcp.nl , www.assadaaka.tk en www.meeaz.nl

Komt allen !!!
Zondag 28 mei 2006 om 13.00 tot 20.00 uur naar buurthuis de Meevaart - Balistraat 48 a in het stadsdeel Zeeburg.

Vooraankondiging


---- --