Ingezonden persbericht


Persbericht

Beach Circuit Noord powered by Funtec en Gala

In de maanden mei, juni en juli organiseert de NeVoBo regio Noord-Oost in samenwerking met enkele verenigingen het Beach Circuit Noord powered by Functec en Gala. Dit jaar zal het circuit bestaan uit zes voorrondes welke zullen plaatsvinden tussen 28 mei en 25 juni 2006. In deze voorrondes zal worden gestreden om een plek in de finale. Deze vinden plaats op 8 en 9 juli op de Grote Markt in Groningen.

De voorrondes vinden plaats in Erm (28/5), Assen (5/6), Dwingeloo (17/6), Groningen (18/6), Bedum (24/6) en Klazienaveen (25/6). Iedereen die van (beach)volleybal houdt kan zich inschrijven voor één of meerdere voorrondes. Het inschrijven kan via de website van de Nederlandse Volleybal Bond, www.noord-oost.nevobo.nl. Ook is op deze site alle verdere informatie omtrent het Beach Circuit Noord te vinden.

De finales van het Beach Circuit Noord maken onderdeel uit van de City Beach Tour 2006. De City Beach Tour doet van 5 tot en met 9 juli de Grote Markt in Groningen aan en er zullen verschillende Beach-evenementen plaatsvinden, waaronder het studenten nachttoernooi, een Eredivisie-toernooi en verschillende scholenclinics.

Net als in de twee voorgaande jaren ligt de verantwoordelijkheid van het Beach Circuit Noord bij twee studenten van het Instituut voor Sportstudies.


---



Ingezonden persbericht