Ingezonden persbericht


persbericht/uitnodiging

SPECTACULAIRE KUNSTVEILING TIJDENS PROEF AMERSFOORT MET BIJZONDERE WERKEN KAREL APPEL

De kunstveiling op zondag 28 mei tijdens Proef Amersfoort wordt dit jaar extra spectaculair. Zo komen er onder de veilinghamer onder meer enkele unieke zeefdrukken van Karel Appel die in kleine oplage zijn uitgebracht. Deze collector items van de onlangs weggevallen Karel Appel zijn bijzonder gewilde blikvangers. De kunstveiling is een buitenkans om deze fraaie kunstwerken voor een fractie van de galeriewaarde aan te schaffen.

Ook komen bijzondere werken aan bod van kunstenaars zoals o.a. Herman Brood, Corneille, Sylvia Kristel, Jacques Tange, Viola Holt, Peter Klashorst, Justus Donker, Adri Scherpenberg, Brita Seifert, Henk Hofstra, Ria Schoof, Joep Klinkenbijl, Michael Schuurmans, Cécile de Bruijn e.a.

Ook van de bekende Amersfoortse kunstenaars Gert van Reenen, Schrijver en Toon Tieland komt er werk onder de veilinghamer.

De kunstveiling tijdens Proef Amersfoort is laagdrempelig en aantrekkelijk voor ieder budget. Niet alleen kunstkenners maar ook beginnende kunstverzamelaars kunnen hun slag slaan. Ook is de kunstveiling een buitenkans om bijzonder voordelig een kunstwerk aan te schaffen om een werk- of studieplek of andere ruimte te pimpen. Daarnaast is het altijd interessant en spectaculair om de bijzondere atmosfeer van een kunstveiling met een gerenommeerde veilingmeester van dichtbij mee te maken.

Tussen 16.00 en 17.00 uur is iedereen welkom aan de Groenmarkt om te bieden op de vele fraaie kunstwerken.

Voor nadere informatie kunt u contact op nemen met Richard van den Heuvel, tel. (06) 1344 5254