Digitale Gemeente Houten

Houten B3 verliezend finalist

zaterdag 27 mei 2006 - Bron: Pieter & Marianne Boeijing

Op zaterdag 27 mei 2006 werd in Uithoorn de bekerfinale van SV Houten B3 gespeeld. Ondanks een 1-0 voorsprong bij rust werd er uiteindelijk met 3-1 van DWS B3 ( uit Amsterdam) verloren. Het startte allemaal aan het begin van het seizoen. We werden ingedeeld bij Delta Sports B3 en Jonathan B3. Na een thuiszege van 15-4 tegen Delta Sports B3 wonnen we met 2-4 uit bij Jonathan. Deze zeges zorgden ervoor dat we begin april in de halve finale tegen Geinoord B4 aan de bak moesten. Ook deze wedstrijd werd gewonnen en wel met 5-3.
Twee weken geleden ontvingen we de uitnodiging voor de bekerfinale in Uithoorn tegen DWS B3. Om 10.00 uur in de bus richting Uithoorn. Dit samen met de C1 en de C3 die ook de finale bereikten. Om 12.00 klonk het fluitsignaal. Na 25 minuten kwam Kevin van Capelle met een prachtige voorzet die goed afgerond werd door Jisk Vellinga. Tot halverwege de tweede helft hielden we stand. Helaas konden we ondanks uitstekend keeperswerk van Arjan Wildvank de nul niet meer vasthouden. De schitterende dag werd dan ook afgesloten met een teleurstelling. Alhoewel. verliezend finalist is natuurlijk een prima resultaat.
Gelukkig kan de B3 dinsdagavond nog kampioen worden. Een gelijkspel tegen Renswoude B1 is voldoende. Dinsdagavond 30 mei 19.30 uur op het sportpark van SV Houten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).