Ingezonden persbericht

Persbericht:

Het Doetinchemse Multimedia Theater "Get Real" geeft een gratis familievoorstelling in Musis Sacrum
Muziek, dans en drama gaan hand in hand bij de komende Matinee-voorstelling van theatergroep ' Get Real'. Dit multimediatheater geeft op zondagmiddag 28 mei een gratis voorstelling in Musis Sacrum te Arnhem.

Buren, vrienden, collega's of familie; iedereen die ' in' is voor een boeiende schouwburgvoorstelling kan die middag terecht in deze schouwburg. Theatergroep 'Get Real' heeft al verschillende optredens met groot succes georganiseerd. Het gezelschap geeft een voorstelling met afwisselend muziek, drama, mime, dans, zang en film. Door de voorstelling heen 'vertelt' de groep waar het in het geloof allemaal om draait. Zij doen dat op een dus danig manier dat het voor iedereen zeer toegankelijk en begrijpelijk is.
De aanpak van 'Get Real' levert enthousiaste reacties op. "Ik was diep onder de indruk van de professionaliteit en het enthousiasme waarmee deze 50 jonge mensen mij wisten te raken en te boeien. Een absolute aanrader voor het hele gezin!" aldus een eerdere bezoeker van de voorstelling.
Musis Sacrum is gekozen als locatie omdat dit theater de beste mogelijkheden biedt om een zo breed mogelijk publiek te laten genieten van een zo veelzijdig en professioneel mogelijke voorstelling.

Datum: 28 mei. Tijd: van 16.00 tot 17.30 uur.
Toegang: gratis!

De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar; er is opvang voor de jongere kinderen.
Voor meer informatie: kijk op www.GetReal.nu

--- EINDE PERSBERICHT ----