Politieberichten Rijn & Venen, 09.45 uur

Utrecht, 28-05-2006

In de sloot

SCHALKWIJK- Op vrijdagavond raakte een man gewond na een aanrijding. Omstreeks 22.30 uur reed een 18-jarige man uit Schalkwijk over de Zuwedijk op zijn Quad. Hij raakte van de weg en reed een sloot in. De man kon op eigen gelegenheid uit het water klauteren en werd, vermoedelijk met een gebroken been vervoerd naar het ziekenhuis.

Doorgereden

BREUKELEN- In de nacht van zaterdag op zondag werd een fietser aangereden door een automobilist die daarna doorreed. Omstreeks 00.44 uur fietsten drie meisjes over de Straatweg. Op een gegeven moment werden twee van de drie meisjes aangereden door een auto die voorbij reed. Een 15-jarige meisje uit Loenen aan de Vecht liep hierdoor lichte verwondingen op. Een 14-jarige meisje eveneens uit Loenen aan de Vecht kwam er minder goed vanaf. Zij viel hard op het wegdek en liep een hersenschudding op en werd vervoerd naar het zeikenhuis. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, Rijn&Venen.

Klappen

MIJDRECHT- In de nacht van zaterdag op zondag werd een jongen geslagen. Omstreeks 01.00 uur kwam de 17-jarige jongen uit Mijdrecht samen met zijn vrienden uit een horecagelegenheid aan de Hofland. De jongeren liepen naar hun fietsen en zagen dat een aantal banden lek waren. Het vermoeden bestaat dat een groepje jeugd, die bij de fietsen stond, hiervoor verantwoordelijk is. Tussen de jongeren en het andere groepje ontstaat hierover een discussie en de 17-jarige jongen krijgt vervolgens een forse klap in zijn gezicht en moet zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek.