1e persbericht van zondag 28 mei 2006

Eindhoven, 28-05-2006

Oirschot: Dodelijk verkeersongeval

Zaterdagavond rond 20.55 uur is bij een verkeersongeval op de Oude Grintweg in Oirschot een 21-jarige man uit Oirschot om het leven gekomen. De man reed met zijn auto in de richting Boxtel. In een bocht verloor hij door nog onbekende oorzaak de controle over zijn auto. De auto raakte een boom en kwam in een weiland tot stilstand. De bestuurder is ter plaatse overleden.

Eindhoven: Verkeersongeval

Een 21-jarige man uit De Mortel is zaterdagmiddag rond 14.20 uur gewond geraakt toen hij met zijn auto op de Parklaan tegen een boom botste. De man raakte met zijn auto in een slip en kwam tegen de boom tot stilstand. De man is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Eindhoven: Verwarde man dringt tankstation binnen

De politie heeft zaterdagavond rond 21.15 uur bij een tankstation aan de Jeroen Boschlaan een 29-jarige inwoner van Sterksel aangehouden. De man was de winkel van het tankstation binnengerend en sloot zich op in het kantoorgedeelte. In eerste instantie werd er gedacht aan een overval maar al snel kwam vast te staan dat de man volledig in de war was. Politieagenten wisten de man korte tijd later te overmeesteren. Hij is overgedragen aan een zorginstelling.

Eindhoven: Diefstal auto

Zaterdag tussen 15.00 en 16.30 uur is in de Deken van Somerenstraat een zwarte Mercedes Benz A190 met het kenteken 49-ND-BN gestolen.

Someren: Dronken automobilist botst tegen geparkeerde autos

Zaterdagavond rond 22.50 uur is op het Stevensvaartje in Someren een 35-jarige Pool aangehouden. Hij was met zijn auto tegen twee geparkeerde autos gebotst. De politie stelde vast dat de man dronken was. Tijdens een ademtest werd een alcoholpromillage van 1,95 vastgesteld. Het rijbewijs van de Pool is ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Handel: Man met drugs opgepakt

Zaterdagavond rond 23.15 uur is bij een horceazaak aan de Handelsweg een 19-jarige inwoner van Zaandam aangehouden. Beveiligingsmedewerkers controleerden de man bij binnenkomst en troffen bij hem 106 gram hasj aan. De man is overgedragen aan de politie. De drugs zijn in beslag genomen en de man is voor verder onderzoek de cel ingegaan.