Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
* District Achterhoek

Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting
Carina de Wijs,
055 - 548 66 48

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

28 mei 2006

Ulft - Motorrijder onder invloed

Bij een controle op 27/5 rond 11.15 uur op de F.B. Deurvorststraat bleek een 35-jarige motorrijder uit Bocholt (Dld.) te diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij blies op het politiebureau 0,61 promille. Ook had de man geen papieren bij zich. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Varsseveld - Beginnend Bestuurder in de fout

Tijdens een controle op 28/5 rond 02.30 uur op de Houtmolenstraat bleek dat een 19-jarige man uit Varsseveld teveel alcohol had gedronken. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij 1,13 blies, waar voor een Beginnend Bestuurder 0,2 is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

Dinxperlo - Politie houdt vechtjas aan

De politie heeft op 28/5 rond 03.15 uur een 33-jarige man uit Ulft aangehouden die even daarvoor een 16-jarige jongeman uit Gaanderen bewusteloos had geslagen. De 33-jarige man uit Ulft was uit een uitgaansgelegenheid aan de Anholtseweg gezet. Buiten de deur stond een groepje jongens waarvan er één iets zei tegen een klasgenoot. De man uit Ulft dacht dat het tegen hem was, en liep naar het groepje toe. Hij vroeg wie er iets gezegd had, en sloeg vervolgens de 16-jarige jongen neer. De Ulftenaar is door de portiers tegengehouden tot de politie arriveerde, waarna hij naar het politiebureau is overgebracht en is ingesloten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de zaak nog verder in onderzoek.

--- Einde berichten ---

---- --