Ingezonden persbericht

:::BEGIN VAN PERSBERICHT:::::

Persbericht Curacao Dolphin Academy
Willemstad, 28 Mei, 2006

Dolphin Academy viert 4-jarig bestaan

Op vrijdag 26 mei vierde de Dolphin Academy haar vierjarig bestaan met een culinair bezoek aan Angelica's Kitchen.

Het afgelopen jaar bleek een zeer succesvol jaar, met als hoogtepunten de geboorte van baby Li-Na, het bezoek van de verschillende onderzoekers, de 10.000ste reservering en natuurlijk de introductie van het Open Water programma. Hiermee is Dolphin Academy de derde dolfijnenfaciliteit van de wereld geworden waar gasten met getrainde dolfijnen een duik kunnen maken in de open zee.

Uit een recent cliëntenonderzoek bleek dat de programma's van Dolphin Academy door de bezoekers zeer hoog gewaardeerd worden. Maar liefst 75% gaf de programma's de hoogst mogelijk waardering en 24% gaf de waardering: goed! Dit mede door de aandacht die geschonken wordt aan educatie, informatie en milieu en door het "kwaliteit voor kwantiteit" beleid; kleine groepjes en meerdere dolfijnen.

Verder stond dit jaar voor Dolphin Academy in het teken van het eiland Curaçao, met het educatieproject voor de locale basisscholen en verschillende gesponsorde bezoeken van onder andere de Vista Del Mar school en Huize Rosa Pelletier. Ook begon men aan een unieke samenwerking met het radiostation Dolfijn Fm en introduceerde de Dolphin Academy wederom het Local Rate; één weekenddag per maand

Met dit alles begint de Dolphin Academy met een zeer positieve blik aan het 5de levensjaar en hoopt men nog vele mensen de ervaring van hun leven te kunnen bieden!