Ingezonden persbericht


Met ON2IT en ISS rijdt iedere ondernemer gerust naar huis

Gegarandeerde beveiliging tegen cybercrime kost nu minder dan de gemiddelde leasewagen

Capelle a/d IJssel / Waardenburg, 29 mei 2006 - ON2IT introduceert een nieuwe dienst voor het midden- en kleinbedrijf: gegarandeerd preventieve beveiliging van computernetwerken tegen alle soorten internetbedreigingen voor een vast maandelijks tarief dat lager ligt dan dat van de gemiddelde leaseauto. ON2IT houdt daarvoor niet alleen maar virussen en spam buiten de deur, maar ook geavanceerde netwerkaanvallen en zelfs onbekende internetbedreigingen. Phishers, Trojan horses en hackers krijgen geen kans om binnen te dringen en schade aan te richten aan het bedrijf. De op resultaat gebaseerde dienst omvat de levering, de installatie en het onderhoud van zowel hardware als software, en het voortdurend up-to-date houden van alle geleverde beveiliging. ON2IT werkt hiervoor samen met Internet Security Systems (ISS) (Nasdaq: ISSX), een bekende naam als het gaat om preventieve informatiebeveiliging voor grote bedrijven en overheden. Door de hoogstaande beveiligingsproducten van ISS te combineren met een organisatie die geheel op het mkb is ingericht, ontstaat met ON2IT een compleet nieuw niveau van mkb-beveiliging. ON2IT speelt met dit nieuwe concept in op de de situatie dat het mkb blootgesteld wordt aan dezelfde internetbedreigingen als grote bedrijven en overheden, maar niet de kennis, middelen en budgetten in huis heeft om geavanceerde oplossingen aan te schaffen en te onderhouden. Bovendien werkt ON2IT met heldere resultaatsverplichtingen. ON2IT neemt ondernemers al deze zorgen uit handen tegen een vast maandelijks bedrag dat lager ligt dan de gemiddelde leaseauto.

Marcel van Eemeren, oprichter en directeur van ON2IT: "Beveiliging is een continu proces dat veel verder gaat dan het installeren van een firewall en een antivirusoplossing. Je moet voortdurend investeren in kennis, tijd en mensen, en één zwakke schakel is genoeg om alle overige investeringen teniet te doen.

Jos Nijsen, Managing Director Benelux van ISS: "Ondernemers zitten niet te wachten op vervelende verrassingen. De producten van ISS bieden het mkb een gegarandeerde preventieve bescherming en ON2IT zorgt ervoor dat alles up-to-date blijft. Bovendien weet iedere ondernemer die met ON2IT in zee gaat, wat zijn vaste maandelijkse kosten zijn. Ondernemers hoeven zich niet langer zorgen te maken over hun beveiliging en kunnen zich maximaal concentreren op dat waar ze goed in zijn: ondernemen!"

Het mkb krijgt via ON2IT de beschikking over hoogstaande preventieve bescherming van de ISS Proventia Network Multi-Function Security door ingebouwde functionaliteiten als Stateful Inspection Firewall, Intrusion Detection & Prevention, Encrypted VPN, Virus Prevention System (VPS) & Antivirus Gateway, SPAM Filter, WEB Filter en Spyware Filter. ON2IT verzorgt zelf de Managed Security Services-dienstverlening met gegarandeerde responstijden en heldere Service Level Agreements. Voor meer informatie over ON2IT: www.on2it.nl

Voor meer informatie over de Proventia Network Multi-Function Security: www.iss.net/products_services/enterprise_protection/proventia/m_series.php

Internet Security Systems
Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq: ISSX) is met zijn beveiligingsproducten en -diensten tegen internetbedreigingen de vertrouwde beveiligingspartner voor wereldwijd opererende bedrijven en overheden. ISS levert sinds 1994 bewezen kosteneffectieve oplossingen en vermindert aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico's voor klanten wereldwijd. De producten en diensten van ISS zijn gebaseerd op proactief beveiligingsonderzoek door ISS X-Force, het gerenommeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ISS. ISS heeft zijn hoofdkwartier in Atlanta (VS) en vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Brussel.

Ingezonden persbericht