Politie Zeeland


---

W-2158-2006 Brand in woning
Omstreeks 15.48 uur vanmiddag werd gemeld dat een woning aan de Scheldepoortstraat in Nieuw- en Sint Joosland in brand stond.
De brand zou zijn begonnen in de televisie van de bewoners van de woning. Beide bewoners, een 26-jarige man en een 21-jarige vrouw, zijn overgebracht naar het ziekenhuis, omdat zij rook hadden ingeademd. De brandweer had de nodige moeite om het vuur te blussen. De naastgelegen panden liepen ook brandschade op. Veel buren hebben elders onderdak gezocht, omdat zij hun huizen niet meer in mochten. De schade wordt geschat op enkele tonnen.

O-2159-2006 Bijtende hond
Omstreeks 19.00 uur reed een 73-jarige man uit Goes, op zijn fiets, over de Verrijn Stuartweg in zijn woonplaats.
Hij passeerde een, tot nu toe, onbekende man die zijn twee honden aan het uitlaten was. Bij het passeren liep een van de honden op de 73-jarige man af en beet hem flink in zijn been. De man viel op de grond en werd over de weg gesleurd door de bijtende hond. De man die de honden aan het uitlaten was vertelde het slachtoffer dat alles wel goed zou komen en dat hij zijn honden naar huis zou brengen. De man heeft zijn naam en adres niet bij het slachtoffer achtergelaten. Het slachtoffer is de ambulancepost ingelopen en is door personeel naar het ziekenhuis gebracht. Daar is de man behandeld aan een diepe bijtwond in zijn been. De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in naar het incident.

Z-2160-2006 Onder invloed
Een 26-jarige Belg uit St. Gillis Waas is vanavond rond 20.18 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed, in zijn auto, over de Mauritslaan in Hulst toen hij gecontroleerd werd door surveillerende agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij meer dan drie keer teveel had gedronken. Hij kon direct zijn rijbewijs inleveren en mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.


---- --