Provincie Zeeland


Informatieavond Recreatieverdeelweg Scharendijke

Op dinsdag 30 mei 2006 om 19.30 uur houdt de Provincie Zeeland een informatieavond in Scharendijke in het kader van de Recreatieverdeelweg 3e fase tussen de N57 en Scharendijke.

Gedeputeerde Verkeer en Vervoer, de heer A.J.G. Poppelaars geeft hierbij een nadere toelichting op de plannen waarbij drie tracévarianten worden besproken. Tijdens deze avond krijgen belangstellenden de mogelijkheid om vragen te stellen en te reageren op de voorgestelde tracés. De Provincie zal de reacties verzamelen en verwerken in de definitieve keuze.

Achtergrond

In 2005 is een onderzoek uitgevoerd naar de mogelijke tracévarianten voor de 3e fase van de Recreatieverdeelweg. Deze weg vormt een nieuwe verbinding tussen de N57 en de kern Scharendijke. Doel is om de huidige route vanaf de N57 naar Scharendijke hierdoor te ontlasten. Uit het onderzoek is een drietal tracés naar voren gekomen die de heer Poppelaars zal bespreken.

Naar aanleiding van de drie tracévarianten organiseert de Provincie Zeeland een inspraakprocedure. De nota met bijbehorende tekeningen ligt van 23 mei t/m 4 juli ter inzage. Ook zijn de stukken tijdens deze periode te bekijken op www.zeeland.nl/nieuws/overig

Locatie en programma

De informatieavond vindt plaats in het dorpshuis De Putmeet, Ingridstraat 32, te Scharendijke vanaf 19.30 uur. Gedeputeerde Verkeer en Vervoer de heer A.J.G. Poppelaars zal rond 20.00 uur de avond openen, waarna een toelichting op de plannen volgt.

19 mei 2006, A. Slabbekoorn-Flohr, 0118-631857, persberichtnummer 72/06

E-mail mij bij wijziging E-mail deze pagina