Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Schollevaar 30 mei 2006 met Lagerhuisdiscussie!

Logo WOP Schollevaar

Op dinsdag 30 mei 2006 komt het Wijkoverlegplatform (WOP) Schollevaar weer bijeen. Om 19.00 uur zwaaien de deuren van het Wijkcentrum aan het Maria Danneels Erf 20 open om u als bewoner van Schollevaar te ontvangen. Onder muzikale klanken wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. Om 19.30 uur gaat de bijeenkomst echt beginnen.

Wat staat er op het programma?

Behalve de vaste punten, zoals verslag en actielijst, gaan we het hebben over Groenbeheer in de wijk. Een medewerker van de afdeling Beheer van de gemeente geeft uitleg en reageert op uw vragen en opmerkingen. Verder zal in de vorm van een Lagerhuisdiscussie de onderwerpen Mountainbiken in het Schollebos en Buurtwachten in Schollevaar worden besproken. Per onderwerp zal een voor- en een tegenstander de (figuurlijke) degens kruisen. De zaal doet mee en beoordeelt de argumenten. Het gaat om een experiment: de uitkomsten van de discussies zullen niet besluitvormend zijn.

De diverse werkgroepen van het WOP stellen u in de gelegenheid om kennis te nemen van hun (vele) activiteiten. In de pauze (met muziek) en na afloop van de bijeenkomst kunt u nog wat drinken aan de bar van het Wijkcentrum.

Spreekuur wijkwethouder en buurtagenten

De wijkwethouder, Aart-Jan Moerkerke, houdt voor aanvang van de bijeenkomst spreekuur voor bewoners van Schollevaar. Wilt u daarvan gebruik maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer 010-2848232. Ook de buurtagenten zijn vroeg aanwezig. Wilt u hen even onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet van tevoren te melden.