Nieuwe directeur Liliane Fonds

Liliane fonds

's-Hertogenbosch, 30 mei 2006

Nieuwe directeur Liliane Fonds

De Stichting Liliane Fonds krijgt een nieuwe directeur. Kees van den Broek (53) volgt op 1 augustus 2006 de huidige directeur Geert Dollevoet (61) op, die gebruik maakt van de mogelijkheid tot vervroegde uittreding.

Geert Dollevoet gaf 20 jaar leiding aan het Liliane Fonds. Kees van den Broek is sinds 1988 verbonden het Liliane Fonds. Momenteel is hij hoofd van de afdeling Hulpverlening en adjunct-directeur. Voordat hij in dienst trad bij het Liliane Fonds, werkte hij ruim 7 jaar in Afrika, waar hij als programmacoördinator een revalidatiedienst heeft opgezet en ontwikkeld.

Het Liliane Fonds, opgericht in 1980 en gevestigd in 's-Hertogenbosch, geeft rechtstreekse, kleinschalige, persoonsgerichte hulp aan kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. De organisatie doet dit in samenwerking met een netwerk van lokale contactpersonen (mediators), verbonden aan niet-gouvernementele organisaties die fungeren als partners van het Liliane Fonds. In 2005 kregen 60.217 kinderen met een handicap in Afrika, Azië en Latijns-Amerika hulp van het Liliane Fonds.

Informatie voor de redactie
Voor meer informatie en een digitale foto:
Stichting Liliane Fonds, Havensingel 26, 5211 TX 's Hertogenbosch, Bernadette van Heel, directieassistente/ P&O. Email: bvheel@lilianefonds.nl, tel 073 518 9426. www.lilianefonds.nl