Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Inschrijving Spierziektendag Dallfsen verlengd

Mensen die de bijeenkomst willen bezoeken van de diagnosegroepen myotone dystrofie, myasthenia gravis, myositis en arthrogryposis multiplex congenita op zaterdag 17 juni in Dalfsen kunnen inschrijven tot en met zondag 11 juni.

Omdat de uitnodigingen vrij laat zijn verzonden is besloten de inschrijvingstermijn met twee weken te verlengen, of totdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Het is niet meer mogelijk om nog vragen in te sturen voor de medisch adviseur. Inschrijven kan heel simpel via MijnVSN.

Op de Spierziektendagen zijn naast de lezingen van medisch specialisten onder andere workshops over revalidatie, de WMO, revalidatie en opvoeding. Er zijn speciale workshops voor partners van mensen met een spierziekte. U kunt kennismaken met de mogelijkheden van de speciale trainingsprogramma's Mensendieck en Pilates. Er is een informatiemarkt met natuurlijk ook een uitgebreide stand van de Technische Sectie en er zijn speciale ruimtes ingericht voor lotgenotencontact: Myocafé Live. Misschien een leuke gelegenheid om nu eens de mensen live te ontmoeten, die u alleen maar kent van het digitale Myocafé.

Ook wordt er voor kinderopvang met een kinderprogramma gezorgd. De locatie en de omgeving bieden een unieke gelegenheid voor een leuk programma, met binnen- en buitenactiviteiten. De Bron in Dalfsen kan veel bezoekers herbergen, maar mocht het maximum aantal bezoekers worden bereikt, dan wordt de inschrijving eerder gesloten.

30 mei 2006

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400