Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 30 mei 2006

Ricoh naamgever nationale tennis kampioenschappen

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft zijn sponsorovereenkomst met Ricoh uitgebreid. Naast Official Supplier is de topleverancier van copiers en printers de komende twee jaar naamgever van de Nationale Tennis Kampioenschappen (NTK), die vanaf nu de Ricoh Nationale Tennis Kampioenschappen heten.

Manuel Hezeman, marketing manager van Ricoh Nederland: "Het sponsorschap van de NTK sluit aan bij Ricoh's sponsoring van verschillende nationale en internationale tennistoernooien. Door onze naam te verbinden aan de NTK willen we in Nederland wat meer op de voorgrond treden als sponsor van tennis."

Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB, is erg content over de uitbreiding van de sponsorovereenkomst: "We werken altijd zeer prettig samen met Ricoh. Ik verwacht een impuls voor de NTK, nu een betrouwbare en enthousiaste sponsor als Ricoh haar naam aan de kampioenschappen heeft verbonden."

Over Ricoh
Ricoh is wereldwijd één van de grotere producenten van kantoorapparaten als faxen, copiers, printers en multifunctionals; Ricoh Nederland automatiseert al 25 jaar de Nederlandse kantoren. Sinds 2005 is Ricoh Nederland Official Supplier van de KNLTB en voorziet ze KNLTB vestigingen en evenementen van copiers en printers.

Gold Star Amsterdam
De Nationale Tennis Kampioenschappen worden van maandag 14 tot en met zondag 20 augustus gespeeld op de gravelbanen van tennispark Gold Star in Amsterdam. Ook deze keer maken veel nieuwe tennistalenten hun opwachting tijdens het toernooi. De spelers van de AA-Drink Jong Oranje selectie hebben hun deelname al toegezegd, dus het beloven spannende kampioenschappen te worden.

Gratis toegang
Ook u bent van harte uitgenodigd om te genieten van nationaal toptennis. De toegang voor de Ricoh Nationale Tennis Kampioenschappen is elke dag gratis. Maandag, dinsdag en woensdag starten de wedstrijden om 10.00 uur. Van donderdag tot en met zondag bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op knltb.nl.

De uitbreiding van de sponsorovereenkomst tussen KNLTB en Ricoh is tot stand gekomen met behulp van Mark Versteegen namens Van Dooren Advies.