Ingezonden persbericht


Amsterdam, 10 mei 2006

'Speednetworking Event' op 30 mei 2006 in Amsterdam

Ben je op zoek naar nieuwe zakenrelaties of partners om mee samen te werken? Maar heb je door de drukte van alledag geen tijd om deze mensen te ontmoeten? Speednetworking helpt je daarbij, want tijdens dit evenement doe je in korte tijd veel nieuwe zakelijke contacten op.

Op 30 mei organiseert Speednetworking Nederland, op initiatief van DNA en in samenwerking met Marokkaans Ondernemers Netwerk, STEW advies & training kleinbedrijf, Jong MKB Amsterdam, Agiad, IBIS Netwerk en Agis Zorgverzekeringen een bijzondere netwerkavond bij de Kamer van Koophandel Amsterdam. Het doel van deze avond is kennismaken met de leden van de verschillende netwerken, ervaringen delen en natuurlijk het vergroten van je netwerk.

Voorafgaand aan het evenement kun je aangeven wat je te bieden hebt en waar je naar op zoek bent. Op basis van deze gegevens krijg je een persoonlijke routekaart uitgereikt die je langs 8 nuttige contacten leidt. Als de interesse geboren is tijdens het eerste gesprek, kan de follow-up al plaatsvinden tijdens de netwerkborrel na afloop van het evenement.

Programma

19.30 Ontvangst

20.00 Opening door Martin van Eijl, plaatsvervangend algemeen directeur Kamer van Koophandel Amsterdam
20.05 Welkom door Inge Demoed, marktmanager Agis Zorgverzekeringen
20.10 Korte introductie op netwerken en uitleg Speednetworking
20.30 Speed Networking
Eerste ronde Speednetworking, deel 1
Pauze
Tweede ronde Speednetworking, deel 2

21.55 Afsluiting

22.00 Netwerkborrel

Aanmelding

Om deel te nemen aan dit evenement, moet je je vooraf aanmelden. Zo kunnen we de effectiviteit van het evenement voor jou verhogen. We kunnen jouw vraag dan koppelen aan het aanbod van de andere deelnemers. Per netwerk is er een beperkt aantal plaatsen, dus wees snel en meld je aan.


Deelname aan dit evenement kost 20 euro (excl. btw). Betaling gaat per automatisch incasso. Twee weken voor het evenement krijg je een inlogcode. Daarmee kun je een digitaal profiel aanmaken op basis waarvan we jouw persoonlijke route maken.

Partners

Wilt jij ook je netwerk vergroten? Kom dan op 30 mei 2006 naar het Speednetworking Event in Amsterdam. Deze avond wordt georganiseerd door Speednetworking Nederland, op initiatief van DNA en in samenwerking met Marokkaans Ondernemers Netwerk, STEW advies & training kleinbedrijf, Jong MKB Amsterdam, Agiad, en IBIS Netwerk. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Agis Zorgverzekeringen en de Kamer van Koophandel.

----------
Met vriendelijke groet,

Marco Maréchal
PR Manager DNA
T. +31 (0)20 612 93 64
M. +31 (0)6 512 232 37