Gemeente Brielle


Actueel - Persberichten

Extra agendapunt commissie BZM - glastuinbouw

In een eerdere vergadering van de commissie grondgebied van de gemeente Brielle is door een ruime meerderheid van de commissie aangedrongen op een discussie in de openbaarheid over het onderwerp glastuinbouwbeleid.

Het college wil op korte termijn van de raad richtinggevende uitspraken over dit onderwerp vernemen, in verband met de ontwikkeling van het bestemmingsplan. Hiervoor wordt het onderwerp aan de agenda van de commissie bestuurlijke zaken en middelen toegevoegd. Dit agendapunt zal als eerste worden geagendeerd. Omdat het onderwerp inhoudelijk thuis hoort in de commissie grondgebied, worden ook de leden van die commissie uitgenodigd en is derhalve sprake van een gezamenlijke commissievergadering.

Na behandeling van het gezamenlijke punt wordt de agenda van de reguliere vergadering van de commissie bestuurlijke zaken en middelen afgewerkt. Er zijn geen openbare stukken voor dit agendapunt beschikbaar. Het betreft een openbare vergadering.

Gelet op een te verwachten grotere opkomst, wordt uitgeweken van het Stadskantoor naar het Stadhuis. De vergadering is op dinsdag 30 mei en begint om 20.00 uur.