TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-04-2006

Televisie
MIS(S) VERKIEZING 2006
Uitzending woensdag 31 mei
Nederland 2 - 20.30 uur

Twintig mis(s)en bekend

Tijdens een zeer druk bezochte selectiedag in het TROS-gebouw, zaterdag 8 april jl., zijn de twintig vrouwen gekozen die strijden om een finaleplaats tijdens de MIS(S) VERKIEZING 2006. Op de site www.misverkiezing.nl zijn portretfoto's van de twintig kandidates te zien en kan het publiek bepalen welke twaalf vrouwen doorgaan naar de uitzending op woensdag 31 mei.

Stemmen kan rechtstreeks via de site, telefonisch via nummer 0909-9688 (0,35 euro per gesprek) of per sms. Dan moet de voornaam van de favoriete vrouw worden ge-sms't naar nummer 5252 (0,35 euro per ontvangen bericht. Eén bericht retour).

Voor presentatrice Lucille Werner kwam zaterdag jl. een droom uit: "Al een jaar ben ik bezig om deze Mis(s) Verkiezing te organiseren. Als ik bij de selectiedag al die prachtige en krachtige vrouwen zie, ben ik apetrots. Trots op het programma, maar vooral op al die meiden die meedoen. Normaal kijkt de samenleving er niet naar om, maar nu gaat alle aandacht naar hen uit, zoals het ook moet zijn. Niet omdat ze een handicap hebben, maar omdat het prachtige vrouwen zijn die sterk in het leven staan."

Tijdens de MIS(S) VERKIEZING 2006 op 31 mei, een live-uitzending vanuit de PTA-terminal in Amsterdam, wordt bepaald wie de mooiste, slimste, charmantste, meest doortastende en meest krachtige gehandicapte jonge vrouw van Nederland is.




TROS