Gemeente Beuningen


Informatiebijeenkomst Centrum-oost

Op woensdag 31 mei 2006 organiseren Standvast Wonen en de gemeente Beuningen een informatiebijeenkomst over Centrum-oost. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Standvast Wonen het voorlopige ontwerp voor de ontwikkeling van drie locaties in Centrum-Oost in Beuningen. Ook licht de gemeente Beuningen de bijbehorende procedures toe. U heeft de gelegenheid de ontwerpen van dichtbij te bekijken en vragen te stellen aan onder andere de architect, Kalliste Woningbouwontwikkeling, de gemeente Beuningen en Standvast Wonen.

Diverse deelplannen
Het plan voor een nieuw Centrum-Oost bestaat uit zogenaamde deelplannen. Voor elk deelplan wordt een apart ontwerp gemaakt voor onder meer het uiterlijk, de hoeveelheid woningen, de indeling van de woningen en de woonomgeving. De deelplannen I en A zijn vorig jaar gepresenteerd. De appartementen voor deelplan I zijn in april 2006 aangeboden en inmiddels allemaal verhuurd. In juni start officieel de bouw van het woongebouw op de hoek Burgemeester Geradtslaan-Julianaplein-Burgemeester Verstraatenlaan (deelplan A). De deelplannen die we op 31 mei aan u willen presenteren, is onze ontwerpvisie op de deelplannen B, C en D die in het gebied van Julianaplein-Burgemeester Geradtslaan-Burgemeester Verstraatenlaan-Margrietstraat worden gerealiseerd.

Uitnodiging
We zijn benieuwd naar de eerste reacties en adviezen op onze ontwerpvisie voor de deelplannen B, C en D en heten u van harte welkom op de informatiebijeenkomst op woensdag 31 mei van 19.30 tot 21.30 uur in De Vrijboom, Van Heemstraweg 66 in Beuningen. Vanaf 19.15 uur staan koffie en thee klaar, om 19.30 uur start de bijeenkomst.