Nedap Masterclass Ondernemerschap

Nedap n.v. ideas

Na succes vorig jaar weer Nedap Masterclass Ondernemerschap voor talentvolle WO-studenten

Na het succes van vorig jaar houdt Nedap dit jaar op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni de tweede Masterclass Ondernemerschap voor studenten. Doel van deze masterclass is om meer jonge mensen te inspireren om ook te gaan ondernemen. Daartoe zal Nedap talentvolle studenten selecteren die de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met de wijze waarop Nedap de afgelopen jaren talrijke activiteiten heeft opgestart en succesvol heeft laten groeien.
Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de iO TouchPro voor zorgregistratie in samenwerking met het Zweedse Nokia.

Het unieke van deze masterclass is dat er uitsluitend concrete Nedap praktijkvoorbeelden zullen worden besproken. Daarbij zullen de betrokken Nedap-medewerkers persoonlijk hun ervaringen delen en hun ideeën komen toe lichten. De deelnemers zullen vervolgens worden uitgedaagd om voor concrete marktomstandigheden zelf plannen te ontwikkelen.

De Masterclass Ondernemerschap is een van de manieren waarop Nedap er naar streeft om de samenleving waarin zij opereert ondernemender te maken. Door het geven van presentaties en seminars, het aanbieden van stage- en afstudeermogelijkheden en het organiseren van bedrijfsbezoeken maken jaarlijks steeds meer mensen kennis met de wijze waarop Nedap over ondernemen denkt. Op deze wijze wil Nedap haar bijdrage leveren aan een omgeving die ondernemend is, zodat er voortdurend weer nieuwe marktmogelijkheden ontstaan.