Gemeente Capelle a/d IJssel

Straatspeeldag Schenkel 2006

Op woensdagmiddag 31 mei worden er in het kader van de Nationale Straatspeeldag diverse activiteiten in de Schenkelse Flora- en Bloemenbuurt georganiseerd. Deze middag worden er voor kinderen van 4 tot 12 jaar uit beide buurten diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten vinden plaats van 13.30 tot 16.00 uur op het trapveldje aan de Dotterlei en de daarnaast gelegen straat. Deze straat zal van 12.30 tot 17.00 uur afgesloten zijn voor al het verkeer, zodat de kinderen daar ook kunnen spelen.

Ook vinden er activiteiten plaats in de Bloemenbuurt, op het terrein van het CMC aan de Anjerstraat en in de Anjerstraat zelf. Ook deze straat zal van 12.30 tot 17.00 uur afgesloten zijn voor al het verkeer. Het eenrichtingsverkeer in de Ranonkelstraat wordt gedurende deze periode opgeheven.

De straatspeeldag Schenkel wordt georganiseerd door LinC, CMC en Bewonersondersteuning Capelle. Op de middag zelf helpen ook diverse buurtbewoners mee. Heeft u interesse om ook mee te helpen bij een van de activiteiten, neem dan contact op met Esther Reijerkerk, Bewonersondersteuning Capelle, telefoon 06-38313324.