Gemeente Eindhoven

Persbericht 29 mei 2006, no. 156

Lancering website www.eindhoven.eu

De gemeente Eindhoven heeft voor iedereen die overweegt in de gemeente te gaan werken, studeren, investeren of recreëren een nieuwe website gemaakt: www.eindhoven.eu. De website vormt de centrale ingang voor allerlei informatie over Nederland in het algemeen en de regio Eindhoven in het bijzonder. Ook vertellen âambassadeursâ op de site wat onze regio bijzonder maakt en hoe het hen bevalt hier te werken of te studeren.

Dat de regio Eindhoven een aantrekkelijk gebied is om te werken, te studeren, te investeren of te recreëren, is in Nederland al bekend. Echter, in het buitenland is nog onvoldoende bekend wat de sterke kanten van onze regio allemaal zijn. De bedoeling is dat deze nieuwe website daar verandering in gaat brengen.

Uitnodiging
Woensdag 31 mei aanstaande gaat de website officieel de lucht in. Ook worden dan de studie âAttracting and Embedding International Knowledge Workers in the Eindhoven Regionâ en de eerste Brainport International Community Guide gepresenteerd. Graag nodig ik u uit voor deze feestelijke presentatie bij de High-Tech Campus Eindhoven. We stellen het erg op prijs als u uw komst van tevoren wilt bevestigen.

Op 31 mei is de site om 17.00 online.