Woensdag 31 mei te zien bij Team West

Leiderdorp/Den Haag, 31-05-2006 o Op woensdag 31 mei 2006 brengen Politie Hollands Midden en Politie Haaglanden de volgende items in de TV-uitzending 'Team West' van RTV-West:

Mishandeling in tram Op woensdag 3 mei tussen 14.15 uur en 14.30 uur heeft er een vechtpartij plaatsgevonden in tramlijn 1 richting Scheveningen. Het was een zonnige dag en de tram richting het strand zat goed vol.

Twee vrouwen kregen het aan de stok met een jongen en een meisje. Ook een man met een hond achterin de tram bemoeide zich met de ruzie. Hij deelde een paar rake klappen uit. Ook spoorde hij zijn hond aan om de vrouwen te bijten.

Toen de tram op de Parkstraat in Den Haag stopte voor de inmiddels gealarmeerde politie, wist de man in alle commotie met de hond ongemerkt de tram te verlaten. Er zijn beelden van de man. Die worden getoond in de uitzending van woensdag 31 mei.

De politie is op zoek naar mensen die kunnen vertellen wie de man op de beelden is. Ook wil de politie graag spreken met passagiers die getuige zijn geweest van de vechtpartij.

U kunt uw informatie doorgeven aan de recherche van bureau Karnebeek via 070-4241500

Rampenoefening op Braassemermeer Afgelopen maandagavond is een grote rampenoefening gehouden op het Braassemermeer bij Oude Wetering. Een plezierbootje was zogenaamd tegen een partyboot vol dronken feestvierders gevaren. Op de partyboot vielen gewonden en twee opvarenden van het plezierbootje vielen in het water. De gealarmeerde hulpdiensten moesten iedereen zo snel mogelijk in veiligheid brengen.

Dat het oefenen van zo'n casus realistisch is, bleek afgelopen vrijdag, toen een partyboot op een strekdam voer op het IJ in Amsterdam.

Tijdstip uitzendingen Het regionale tv-programma Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.29, 19.30, 21.30 en 23.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Uitzending gemist? Heeft u een uitzending gemist of wilt u een deel van de uitzending nog eens terugzien, kijk dan op de website van Team West waar u de opname kunt downloaden. De opname is nog een hele week na de uitzending te bekijken.

Productie Team West

Het programma duurt ongeveer acht minuten en bestaat uit opsporingsberichten en achtergrond items. Team West is een samenwerking tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie Den Haag en TV West. De zaken die u te zien krijgt, spelen zich af in de politieregios Hollands Midden en Haaglanden.